Bu Hasret Çok Uzadı

Trendyol Süper Lig'in 33. hafta maçında Kayserispor, yarınTrabzonspor'u konuk edecek. RHG Enertürk Enerji Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak maçı Çağdaş Altay yönetecek.

Süper Lig’de 5 haftalık galibiyet hasreti yarın bitsin!

Mondihome Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 33. hafta karşılaşmasında yarın  güçlü Trabzonspor’u konuk edecek. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremeyen Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, kendi evinde kazanarak üç puan hasretine son vermek istiyor. Bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını sorunsuz bir şekilde tamamlayan temsilcimizde sakatlıkları süren Julian Jeanvier, Majid Hosseini ve Anthony Uzodimma forma giyemezken Ramazan Civelek, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Eray Özbek, Mehdi Bourabia ve Miguel Cardoso ise sarı kart sınırında bulunuyor. Kayserispor açısından son derece büyük önem taşıyan karşı- laşma RHG Enertürk Enerji Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak. Maçı Çağdaş
Altay yönetirken Altay’dın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Ogün Kamacı yapacak. Maçın 4. hakemi olarak İlker Yasin Avcı görev yapacak. Kayserispor, bu maç öncesinde 37puan ile 14. sırada yer alırken Konuk Trabzonspor ise topladığı 52 puan ile 3. basamakta bulunuyor.